lunes, 7 de julio de 2014






SUCRE & PAPER TEAM


Doncs si a Sucre & Paper som un equip, un petit GRAN equip! Pels que no ho sabeu som germanes (la Sigrid és la gran i l'Aida la peque!)

Aquest projecte va néixer fa exactament 16 mesos...som molt joves encara! 
però gràcies a les hores que hi dediquem, les ganes de tirar endavant i la il·lusió/passió/carinyo i sobretot la constància que hi posem en cadascun del nostres projectes ens anem consolidant .

Estem contentes de com ens va la vida...tot i que de vegades és complicat conciliar la vida familiar i professional , NO ÉS UN TÒPIC, som mares de l'Enzo, el Nico i la Chloé que encara ens necessiten molt! ( i dos marits...que també porten feina)

Però tenim totes les forces "centrades"  en tirar endavant aquest projecte i malgrat les dificultats i "pedretes" que ens anem trobant pel camí, ho tirarem endavant.

Gràcies per seguir-nos, pels vostres comentaris, per donar-nos les vostres opinions, per enviar-nos correus encoratjadors,  per desitjar-nos el bon dia! i sobretot per valorar la nostra feina!

Un petonet a tot@s !

Sigrid i Aida de Sucre & Paper Team



Hola, jo sóc l'Aida...







Hola, jo sóc la Sigrid....


   









The end!

Si t'ha agradat aquest post i encara no ets seguidor de la pàgina de Sucre i Paper al FACEBOOK, fes-te seguidor ara sóm gairebé1.300, tots autèntics ! 

Sucre & Paper no destinem n'hi un euro de pressupost en "COMPRAR SEGUIDORS"
Som els que hi volem ser!


No hay comentarios:

Publicar un comentario