viernes, 1 de mayo de 2015


 

💕 CADENA DE GERMANES O AMIGUES COM GERMANES 💕


Sucre & Paper som 2 germanes i molt amigues...i ens encantaria fer una "cadena" de germanes molt amigues o d'amigues que son com germanes !!!

I ha relacions que són més fortes que res en el món, impossible trencar-les, lligams, gairebé eterns, amb una mirada, amb una paraula ho tenim tot entès...relacions properes o relacions a la distància...però "ella sempre hi és " , si ets una de les afortunades envia'ns una fotografia vostre i si vols un petit escrit...si arribem a ser moltes en farem una de grossa...Promès!!!


Envia a : sucreipaper@gmail.com o un privat pel FB


Aquí tenim les primeres Germanes/Amigues/Cosines que  són guays i sense dubtar-ho han començat la cadena...Gràcies!!!



Laura & Núria

"Cosines, germanes, amigues, companyes i molt més ❤️❤️❤️ L'únic que ens separa és la distància!  Però la distància no importa!! Laura  i Núria "




Ïa & Arola



Carla & Marta


Ana & Irene

 L'Ana ha dedicat a la seva germana aquest escrit tant bonic ❤️❤️❤️

"Perquè és la meva petita joia, perquè em fa riure sempre que la veig, perquè ja té ales, i perquè sense ella la trena no te vida..."
Cristina & Sister

Rous & Helen 
" hola soc la Rous i us presento a ma germana Helen. aquesta foto és del juliol passat a la seva graduació a la UB, després de moments complicats es va treure la carrera d'odontologia...ueeee, l'esforç i la lluita valen la pena. com salta a la vista som super diferents, però es la meva millor amiga, inseparables malgrat ella visqui a Montcada i jo a Espinelves, som carn i ungla "


Ïa & Arola

Laura & Best Friend


Ingrid & Laura



No hay comentarios:

Publicar un comentario