lunes, 2 de marzo de 2015





" OVÍ, OVÁ CADA DIA TE QUIERO MÁS!!!"

Una empresa italiana de la provincia de Vicenza, va celebrar el desè aniversari de la filial que tenen a la nostra Comarca.
El Riccardo i el Matteo volien sorpendre als convidats amb un sopar autèntic i original, deixant de banda les formalitats i que aquella nit tothom disfrutés del moment!
Vàrem ambientar la festa com un mercat de plaça, parada verdures fresques, el bar del poble i la parada de peix fresc  ( que els nostre súper xef, anava cuinant al moment davant dels comensals)
El " Vermut" de tota la vida, un bon pica-pica, arròs amb bacallà i botifarra negra, i de postres braç de gitano, crema catalana i Rom cremat!
Amb tot això un grup de 6 "rumberos"  ( no flamenco, rumba catalana!) va acabar d'animar la vetllada, que malgrat el fred de l'exterior...la temperatura va anar pujant!


AUGURI I MOLT D'ÈXIT!!!


Disseny i Decoració: Sucre & Paper
Càtering: Jaume B.
Espai: Fontanelles N.
Fotografia: Sucre & Paper






















































 FI









jueves, 26 de febrero de 2015



UN MILIÓ D'ESTRELLES ROBADES AL CEL!


Vàrem conèixer a  la "MAMI" de l'Adrìa una tarda d'aquest estiu. 
Va venir a Sucre & Paper molt emocionada, ja que finalment la seva parella, l'Albert, havia accedit a celebrar el bateig del petitó! (ella en tenia unes ganes enormes!)

A la Cristina l'hi feia especial il.lusió que aquest dia tot quedés RE-BONIC...i referent a "gustos i colors" ens vàrem entendre molt ràpid...vàrem tenir molt bona sintonia!

La festa es va celebrar en un jardí de "casa de poble" amb un aire romàntic/vintage replet de flors i floretes i ombres d'unes grans moreres. (Al final del dia, el cel ens va sorpendre amb un bon xàfec, llamps i trons...però la festa no es va aturar!)

Disfruteu de les imatges del bateig de l'Adrià, coordinem robes estampades amb ratlles, estrelles i puntes, flor natural i la combinació de blanc/gris en tot els detalls, toppers, pastis, garlandes...i estrelles MOLTES ESTRELLES!!!



Disseny i Decoració: Sucre & Paper
Càtering:Jaume B.
Pastisseria: Sweet Anna
Fotografia: Sucre & Paper









































Tot i fer les MIL I UNA per arrencar un somriure a l'Adrià, no ho vàrem aconseguir!!!

Un petonet petitó...que creixis MOLT FELIÇ!




FI

lunes, 23 de febrero de 2015



LA GRANDE FAMIGLIA ITALIANA
Els que ens coneixeu ja sabeu que a Sucre & Paper tenim especial debilitat per Italia, cultura , gastronomia, idioma, la seva gent...
Doncs aquest dissabte vàrem organitzar una festa per una Gran Familia Catalana, però amb l'estil molt italià!
Taula llarga, mimbre, olivera, nous i flors aromàtiques romani i callunes
Vàrem tenir el plaer de retrobar-nos amb en Nando Jubany, que brilla amb llum pròpia! a part de ser un gran professional, és simpàtic com pocs ( hem treballat amb "alguna altra estrella" i Brrrrrr...). Gràcies també a la resta de l'equip.

Avanti e Benvenuti!



Disseny i Decoració: Sucre & Paper
Càtering: Nandu Jubany
Espai: Domicili particular
Fotografia: Sucre & Paper





































FI


Vols saber les normes de treball que seguim ?



EL DECÀLEG D'UNA FESTA SUCRE & PAPER
- Per començar a treballat tenir clar el tema o "leitmotiv".
- Una festa és de 360º, tot ha de lligar de principi a fi.
- No tenir pressa, no mirem el rellotge!
- Girem i regirem les coses fins trobar la "posició" que més ens agrada.
- Els objectes no estan mai "allà" per casualitat! Tot té un sentit.
- Tot segueix un ordre , unes mides i unes distàncies.
- Busquem la perfecció...tot i que no hi arribarem mai...la seguirem buscant!
- Coordinar-te amb la resta d'equips ( càtering, DJ...) i no fer-te la "Guitza"
  la unió fa la força!!!
- No deixar res a l'atzar, música, il·luminació...
- POSAR-HI PASSIÓ I MOLTA IL·LUSIÓ...D'AIXÒ ENS EN SOBRA!



Sigrid i Aida